Családunk több, mint 45 éves tapasztalattal rendelkezik a hőlégballonozás területén, pilótáink országos és nemzetközi szinten is ismert alakjai a sportágnak. Molnár Csaba többszörös magyar bajnok és Európa bajnok pilóta, míg fia, Molnár Péter 2017 magyar bajnoka és a Nemzetközi Repülő Szövetség (FAI) magyar küldöttje.

Pilótáink

Molnár Csaba

Több, mint 45 éve repülök, 1977-ben szereztem meg a vitorlázó majd 1984-ben hőlégballon szolgálati engedélyem. Jelen voltam a magyar hőlégballon sport megszületésének hajnalán és rengeteg ma is aktív pilótát képeztem ki, mint például a lentebb látható suhancot. Akinek mellesleg a kiképzése a mai napig nem ért véget.

Molnár Péter

Sok éven keresztül gyűjtögettem a tapasztalatot édesapám mellett, mígnem 2015-ben megszereztem a saját szakszolgálati engedélyem. Az évek során több 400 órát repültem, valamint részt vettem jó pár versenyen a világ különböző pontjain és megtanultam, hogy a felettem látható pilótához csak az szálljon be aki nem bánja, ha lyukat beszélnek a hasába.

Csapatunk

A pilóták persze azt hiszik ők az igazi sztárok, pedig nélkülünk eléggé el lennének veszve - szó szerint. Mi vagyunk, akik földetérés után felforgatjuk utánatok a környéket és visszajuttatunk titeket a felszállóhelyre.

Ballonjaink

Nagy Cameron

Lola

Dáma

Cargo