Itt találhatod a repüléssel kapcsolatos legfontosabb információkat

Mi a menete?

Miután megvásároltad egyik számodra szimpatikus csomagunkat, beszállókártyád egy teljes évig használható fel. Amint rendelkezel beszállókártyával, már tudsz is időpontot foglalni, amit megtehetsz személyesen, e-mailen, telefonon vagy akár itt a honlapunkon is. A sétarepülés menetéről ITT olvashatsz bővebben.

Mire számíthatsz?

Alapvetően a szél határozza meg irányunkat és sebességünket, ezért nincs két egyforma repülés, ez teszi olyan különlegessé a hőlégballonozást. Sosem tudjuk biztosan, hogy éppen mi felett fogunk elszállni, vagy hol fogunk földet érni.

Hányan repülünk egyszerre?

Klasszikus sétarepülés alkalmával 8-10 fővel emelkedünk a magasba, míg romantikus sétarepülésnél a pilótán kívül csak a pár tartózkodik a kosárban.

Időpontfoglalás

Bármely csomagunkra megváltott beszállókártya egy teljes évig érvényes és felhasználható. A vásárlást követően online, e-mailen, telefonon vagy akár személyesen is tudsz időpontot foglalni.

Általában 1-2 héttel a tervezett időpont előtt elegendő foglalni, de lehet jóval korábban is. A beszállókártyák nem visszatéríthetőek, de átruházhatóak.

Biztonság

Jól képzett és tapasztalt csapatunk számára mindig a biztonság az első!

Pilótáink minden repülés előtt részletes biztonsági tájékoztatást adnak utasainknak. A biztonsági utasításokról ITT olvashatsz bővebben.

Mikor és hol repülünk?

Egész évben repülünk, időjárástól függően. Áprilistól-októberig a napkelte utáni és a napnyugta előtti órákban, télen egész nap lehetséges a sétarepülés. A felszállások Győrött a Szentlélek templom melletti füves területről történnek, itt találkozunk utasainkkal is. Keresd a GoBalloon zászlót!

Sétarepülés

Maga a sétarepülés egy 3-4 órás program, melyből körülbelül 1 órát töltünk a levegőben. Az idő fennmaradó részét a felszállás előtt a repülésre való bejelentkezés, földi eligazítás, a ballon felállítása, leszállás után pedig a pezsgős ünneplés, emléklap átadása majd a kiindulási pontra való visszajutás teszi ki.

Gyermekek is repülhetnek?

Gyermekek 6 éves kortól és kizárólag felnőtt kíséretével repülhetnek velünk. Kisebb gyermekek számára az égő hangja ijesztő lehet, ezért utazás előtt érdemes megnézni velük egyik felszállásunkat.

Időjárás miatti lemondás

Csapatunk a biztonságos repülések érdekében folyamatosan figyelemmel kíséri az időjárást.

Amennyiben egy repülést az időjárási körülmények miatt törölni kényszerülünk, úgy a jegyed lejárati idején belül bármikor új időpontot foglalhatsz honlapunkon, telefonon vagy akár személyesen is.

Öltözködés

Repülési magasságunkon nincs jelentős hőmérséklet-különbség a talajszinthez képest, ezért azt javasoljuk, hogy viselj az évszaknak megfelelő laza, sportos ruházatot, zárt cipővel. Egy sapka vagy kalap hasznos lehet, hogy megvédjen az égőből sugárzott hőtől.