Hőlégballon repülés Budapest közelében

Áprilistól októberig repülünk hétvégenként a napkelte utáni és a napnyugta előtti órákban. A felszállások a Zsámbéki medence különböző pontjain történnek széliránytól függően. A találkozó minden esetben Herceghalmon történik az alábbi helyszínen. Kérje egyedi árajánlatunkat kollégáinktól. Az ajánlat kéréshez minimum 8 fő szükséges

Találkozó Herceghalom, Jókai Mór utca 2 (Benzinkút)
Időtartam Körülbelül 3 óra
Dátum Április 1-től október 31-ig
Felszállás Ideje Napkelte után 1-2 órával vagy napnyugta előtt 1-2 órával
Ára Kérje egyedi árajánlatunkat kollégáinktól. Az ajánlat kéréshez minimum 8 fő szükséges

Találkozási pont

Repülés előtt itt találkozunk veletek és repülés után ide is hozunk vissza titeket. Itt biztonságosan le tudtok parkolni autóitokkal, majd a csapatbusszal közösen elindulunk a pilóta által – az aznapi szélirány alapján – megválasztott felszállóhelyre.

Program leírása

Az alábbi időpontok a napkelte, napnyugta idejének függvényében változhatnak.

Találkozó: 06:00 / 18:30

Találkozó Herceghalmon, majd a csapatbusszal közösen elindulunk a pilóta által – az aznapi szélirány alapján – megválasztott felszállóhelyre.

Előkészítés, biztonsági eligazítás, beszállás: 06:15-06:45 / 18:45-19:00

A hőlégballont előkészítjük a felszállásra, (melyben akár te is részt vehetsz) felszállás előtt pedig tartunk egy részletes biztonsági tájékoztatást a repüléssel kapcsolatban. Ezt követően a hőlégballont felfűtjük és a pilóta utasítására megkezdődik a beszállás.

Repülés: 06:45-07:45 /19:00-20:00

A hőlégballonba való beszállás után egy-két perccel a ballon a magasba emelkedik és a széliránynak megfelelően halad tovább. Repülési időnk 50-70 perc, melynek a végén a pilóta egy arra alkalmas területen végrehajtja a leszállást.

Leszállás, ünneplés, összecsomagolás: 07:45-08:30 / 20:00-20:45

Leszállást követően átadjuk az emléklapokat és pezsgővel ünnepeljük repülésünket, majd miután összecsomagoltuk a felszerelést, autónk visszaindul a találkozópontra.

Valósítsd meg álmaidat még ma!